Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

El-drevne motorbører – designet med henblik på at forbedre arbejdsmiljøet for operatøren og reducere forurening

29.05.2022

El-drevne motorbører - designet med henblik på at forbedre arbejdsmiljøet for operatøren og reducere forurening

Alle Twincas El-drevne motorbører er designet med henblik på at forbedre arbejdsmiljøet for operatøren, og reducere forurening

De drives af et vedligeholdelsesfrit batteri, som bidrager til en både effektiv og ikke mindst miljørigtig maskine som kan anvendes indendørs uden luftforurening.

    

Med en Twinca maskine følger høj sikkerhed. Sikkerhedsanordning er påmonteret styretøjet, som reverserer kørselsretningen ved aktivering, så operatøren ikke er i fare for at blive klemt.

Indeholder trinløs justering af hastigheden og intet behov for høreværn ved brug, da støjniveauet er minimalt og er langt under arbejdstilsynets anbefalinger om brugen af høreværn.

Tip-punktet er placeret korrekt ift. forakslen, så stabiliteten og sikkerheden for operatøren understøttes, således sikres motorbøren mod at vælte forover.

Ladet er geometrisk designet efter at kunne losse klæbrigt materiale af på bedre vis end et standardlad. Det trapez-formede lad tillader materialet at glide frit, når det først har sluppet ved tipning/losning.

Ladet er produceret i højstyrke stål, og dermed reduceres egenvægten uden at gå på kompromis med holdbarhed og styrke.

Se vores udvalg HER  hvor du også finder sælgeren i din område, såfremt du har spørgsmål eller vil have den demo.