Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener i Glostrup søger professionel udekørende servicetekniker til entreprenørmateriel

04.05.2022

Løwener i Glostrup søger professionel udekørende servicetekniker til entreprenørmateriel

V. Løwener A/S er landsdækkende med reparation og vedligeholdelse af entreprenørmateriel. Vi løser opgaver on site og på egne værksteder i Glostrup og Stilling. Vi servicerer både egne fabrikater - herunder vores populære Kubota minigravemaskiner, BOMAG komprimerings- og asfaltmateriel, RAVO fejemaskiner - samt maskiner af fremmede fabrikater. Løwener er kendt som leverandør af topkvalitetsmateriel med god førerkomfort og lavt brændstofforbrug. Som et led i vores aktiviteter til fordel for miljøet kan flere af vores maskiner nu også leveres i ”grønne” versioner.

Om Salgsdivisionen for Entreprenørmateriel (EM)
EM består af en udekørende sælgerstab på 5 personer, en reservedelsafdeling og en salgsadministration på i alt 8 personer. Vores team af udekørende serviceteknikere og værkstedsmontører består af i alt 12 personer, hvoraf 5 er tilknyttet værkstedet i Glostrup. I EM omsætter vi for ca. 200 mio.DKK om året. Vores producenter er bosiddende i Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og Japan. Arbejdssproget er engelsk.

Faglighed og erfaring
Vi forventer, du er uddannet entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende, og at du har nogle års erfaring med service, vedligeholdelse og reparation af entreprenørmateriel. Du skal have grundig indsigt i hydrauliske og elektriske anlæg, diagrammer etc. Du taler og skriver dansk – gerne også engelsk. Har du kendskab til elektronisk opgavestyring og rapportering, er det et ekstra plus. I Løwener anvender vi PreCom som administrativt værktøj til serviceadministration.

Personlige kvalifikationer
Du har sans for god kundebetjening, og du har en professionel tilgang til opgaverne. Du er fleksibel, arbejder godt på egen hånd og sætter en ære i at levere en selvstændig og individuel opgaveløsning. Du skal også kunne arbejde i team-work med dine kolleger, når opgaven kræver dette, ligesom du skal kunne kommunikere positivt og åbent med dine nærmeste kolleger, sælgerne, salgsadministrationen og øvrige medarbejdere i huset.

Vi tilbyder dig
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en stor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Organisationsstrukturen er flad, og der er kort vej fra beslutning til handling.

 

Er du interesseret i jobbet, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte servicechef Ole Jensen på tlf.nr. 4064 3009. Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt og senest 10.5.2022.
Skriv venligst ”ansøgning servicetekniker” i emnefeltet.

Tiltrædelse hurtigst muligt og allersenest 1.6.2022.

 

Kontakt Ole Jensen om
Løwener i Glostrup søger professionel udekørende servicetekniker til entreprenørmateriel
Ole Jensen
Servicechef, Øst
Ring på:
+45 40 643 009
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ole
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ole.

Kontakt Gurli Andersen om
Løwener i Glostrup søger professionel udekørende servicetekniker til entreprenørmateriel
Gurli Andersen
Specialkonsulent
Ring på:
+45 43 200 311
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Gurli
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Gurli.