Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener søger erfaren og branchekendt salgskonsulent til entreprenørmateriel – salgsdistrikt Sydjylland og Fyn

28.04.2021

Løwener søger erfaren og branchekendt salgskonsulent til entreprenørmateriel - salgsdistrikt Sydjylland og Fyn

V. Løwener A/S er én af markedets mest markante og velanskrevne leverandører af entreprenørmateriel og fejemaskiner. Vores leveringsprogram med bl.a. KUBOTA minigravere og BOMAG komprimerings- og asfaltmateriel er førende på parametre som holdbarhed, effektivitet og miljøvenlighed. Den stadigt stigende efterspørgsel på Løwener kvalitetsløsninger betyder, at vores Division for Entreprenørmateriel skal bruge endnu en sælger til sit professionelle salgsteam.

Opgaverne og salgsdivisionen
Som salgskonsulent i vores Division for Entreprenørmateriel (EM) bliver du med reference til EM Divisionsdirektør ansvarlig for eget salgsbudget og egen kundeportefølje i salgsdistrikt Sydjylland og Fyn. Du skal primært varetage salget af Kubota minigravere/minilæssere og Bomag komprimeringsudstyr – med din private bopæl i distriktet som udgangspunkt.
EM har en udekørende sælgerstab på 6 personer, en reservedelsafdeling og en salgsadministration på i alt 7 personer samt en serviceorganisation med 12 serviceteknikere fordelt på Løweners servicecentre i Glostrup og Stilling. EM omsætter for godt 185 mio.DKK om året. Vores producenter er bosiddende i Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og Japan.

Personen vi har brug for
Du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling i samme branche, hvor du har arbejdet med vedligeholdende og opsøgende salg af entreprenørmateriel. Du har overblik over hele salgsprocessen, lige fra planlægning af og opfølgning på dine daglige kundebesøg og styr på de tilhørende administrative rutiner med registrering og rapportering.
I Løwener bruger vi bl.a. NAV og MS Office. Du taler og skriver korrekt dansk og engelsk, og du kommunikerer ukompliceret og åbent på alle niveauer af en organisation.

Løwener som arbejdsplads
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en mellemstor dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø med vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Du får en fast aflønning med afsæt i dine kompetencer og salgsresultater plus en pakke med bl.a. bilordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte divisionsdirektør Flemming Mørk på tlf.nr. 4064 3045. Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] snarest muligt og senest 16.5.2021. Skriv venligst ”sælger entreprenørmateriel” i emnefeltet.

Du kan se mere om os på www.loewener.dk

V. Løwener A/S er en handels- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 1889. Firmaet forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenørbranchen, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark.
Løwener er bl.a. forhandler af Kubota minigravemaskiner og minilæssere, Bomag tromletræk, tandemtromler, vibrationsplader, stampere, asfaltudlæggere og asfaltfræsere, Ravo og Mathieu kompaktfejemaskiner og meget mere.
Løwener har i alt ca. 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret og servicecentrene i Danmark.

Kontakt Flemming Mørk om
Løwener søger erfaren og branchekendt salgskonsulent til entreprenørmateriel - salgsdistrikt Sydjylland og Fyn
Flemming Mørk
Salgsdirektør
Ring på:
+45 40 643 045
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Flemming
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Flemming.