Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Første 100% eldrevne fejemaskine i 5 m³ klassen : RAVO 5 eSerien

02.11.2020

Første 100% eldrevne fejemaskine i 5 m³ klassen : RAVO 5 eSerien

Overalt i EU og ikke mindst i Danmark stiller myndighederne stadigt stigende krav om nedbringelse af køretøjers udledning af støj- og luftforurening, således at borgerne – også i større byområder – kan opholde sig udendørs uden risiko for helbredsskader.
Hos RAVO B.V. har man taget udfordringen op, og resultatet ses i form af den nyudviklede RAVO 5 eSerie maskine, som er første 100% elektrisk drevne og minimalt støjende fejemaskine i 5 m3 klassen.

Fordelene ved eldrevne
Fordelene ved elektrisk fejning er utallige og udgør en oplagt mulighed for nedbringelse af det klimamæssige fodaftryk og forbedring af livskvaliteten for beboerne i byområder. Med den miljøvenlige og innovative RAVO 5 eSerie fejemaskine er der sagt farvel til diesel, benzin og andre fossile brændstoffer og velkommen til absolut nul udledning af CO2 eller nitrogenoxider. Hertil kommer, at fejemaskinen er minimalt støjende (93 dB), hvilket selvfølgelig også bidrager til at gøre livet mere behageligt for byboerne.

Den grønne eSerie maskine er et suverænt bud på renholdelse af veje, gader, pladser og cykelstier, uden at det er til gene for nogen, og som et ekstra plus kan maskinen med fordel anvendes tidligt om morgenen eller om natten, fordi den kun støjer minimalt. Støjniveauet indvendigt i kabinen er minimeret (nu kun 61 dB) til bedring af arbejdsmiljøet for føreren af køretøjet.

RAVO teknologi skaber værdi
Kommuner, som vælger en RAVO 5 eSerie fejeløsning, er ikke bare på rette vej, når det gælder bæredygtighed og miljøbevidsthed. De er samtidig sikre på at få en fejemaskine af højeste kvalitet skabt på baggrund af mange års erfaring inden for udvikling og fremstilling af fejemaskiner. En RAVO fejeløsning – uanset om den er elektrisk eller konventionel – er kendetegnet ved en fantastisk fejeevne, et kraftigt sugesystem og en høj lasteevne. Den elektriske version har så lige det ekstra plus, der får den til at leve op til tidens miljøkrav, uden at det går ud over andre væsentlige faktorer, herunder rækkevidde og produktivitet. Sidstnævnte er i top takket være maskinens højkapacitets batteri.

RAVO matcher kravene
RAVO B.V. ser det som sin primære mission at udvikle og fremstille maskiner, som matcher de krav, markedet og samfundet stiller. Der er ganske vist allerede en række kompakte fejeløsninger på markedet, men det viser sig gang på gang, at der skal større maskiner til for at løse opgaven effektivt – ikke mindst når det gælder større og tætte byområder. RAVO B.V. står derfor klar med eSerie versionen i 5 m3 klassen.

Se YouTube videoer herunder
https://www.youtube.com/watch?v=jADaVLnrPQ0&feature=youtu.be&ab_channel=RAVOsweeper 
https://www.youtube.com/watch?v=blK4NDjgLlg&feature=youtu.be&ab_channel=RAVOsweeper

 

 

Kontakt Henning Stampe om
Første 100% eldrevne fejemaskine i 5 m³ klassen : RAVO 5 eSerien
Henning Stampe
Produkt -og salgskonsulent
Ring på:
+45 40 643 010
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Henning
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Henning.