Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener i Stilling søger værkførerassistent med administrativt overblik

02.10.2020

Løwener i Stilling søger værkførerassistent med administrativt overblik

V. Løwener A/S råder over et af markedets bredeste og kvalitetsmæssigt førende programmer af entreprenørmateriel samt to moderne værksteder i Glostrup og Stilling v/Skanderborg, hvor vi udøver vores ekspertise i reparation og vedligeholdelse af feje- og entreprenørmaskiner, bl.a. minigravere, komprimerings- og asfaltmateriel. Vi holder såvel egne som fremmede fabrikater perfekt kørende, opgaverne løses dels på værkstederne og dels hos kunderne. Løwener er indbegrebet af høj kvalitet og professionel kundeservice i alle faser – fra rådgivning, til salg og service.

Til en nyoprettet stilling søger vi nu en værkførerassistent

Dine opgaver
Med reference til og i tæt samarbejde med EM servicechefen bliver det din primære opgave at sikre, at papirgangen i relation til værkstedsopgaverne forløber korrekt, effektivt og kundevenligt. Du skal bl.a. holde styr på arbejdsordrer, registrere tidsforbrug, fakturere, oprette serviceopgaver og besvare kunde- og leverandørhenvendelser pr. telefon og e-mail.

Dine kvalifikationer og erfaring
Du har sandsynligvis flere års erfaring med løsning af administrative opgaver i et værkstedsmiljø – gerne inden for entreprenørbranchen eller lignende - f.eks. auto-, lastvogns-, eller landbrugsmaskinebranchen. Du begår dig uproblematisk på dansk og engelsk i skrift og tale, ligesom du er fortrolig med IT. Du har let ved at lære nye systemer, og det er et plus, hvis du har erfaring med NAV-16 systemet.

Sans for administration og samarbejde
Vi lægger stor vægt på, at du har evnen og lysten til at holde perfekt styr på papirarbejdet på et værksted. Det er derfor vigtigt for os, at du er kvalitetsbevidst, struktureret, punktlig og serviceminded. Du tænker og løser opgaver selvstændigt, men du fungerer også godt i teams, da vi har fokus på samarbejde på tværs af organisationen. Du er en positiv og hjælpsom kollega med godt humør og fin situationsfornemmelse.

At arbejde i Løwener
Vi tilbyder en arbejdsplads i en ambitiøs, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed i vækst. Organisationsstrukturen er flad, vejen fra tanke til handling er kort. Vi gennemfører dét, vi har besluttet.

Vi følger princippet ”frihed under ansvar”, og du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Henvendelse
Har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte servicechef Per Hansen, tlf.nr. 4064 3035, eller EM Divisionsdirektør Flemming Mørk, tlf.nr. 4064 3045. Skriftlig ansøgning med CV sendes til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail [email protected] senest 23.10.2020. Husk at skrive ”ansøgning værkførerassistent” i emnefeltet.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig på den rette.

 

Kontakt Per Hansen om
Løwener i Stilling søger værkførerassistent med administrativt overblik
Per Hansen
Servicechef, Vest
Ring på:
+45 40 643 035
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Per
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Per.