Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

CNC-styrede maskiner fra KiMLA – en betydelig spiller på verdensplan

16.09.2019

Løwener ser det som en af sine væsentligste opgaver at holde markedet opdateret om nye tekniske løsninger, som kan optimere produktivitet og effektivitet i alle grene af dansk industri.

Løwener er nu gået i samarbejde med polske KiMLA, som er en af verdens førende producenter af CNC-maskiner.

KiMLA tilbyder bl.a. en bred vifte af skæreløsninger, der gør en væsentlig forskel sammenlignet med konkurrerende maskiner, idet de er hurtige, robuste og enkle at betjene og vedligeholde – og tilmed attraktive ud fra en investeringsmæssig synsvinkel. Det samlede KiMLA program  spænder over laserskæring, vandstråleskæring, skæring med kniv og fræsning.

KiMLA har med 23 års erfaring og fokus på forskning og udvikling indtaget en førerposition via ud-af-boksen nytænkning - ikke mindst når det handler om levering af den enkleste løsning på selv det mest komplekse problem.

KiMLA er en stærkt voksende virksomhed, som i dag har over 150 ansatte og en referenceliste med mere end 2.500 skæremaskiner installeret på verdensplan.

https://www.youtube.com/watch?v=1HlDKWVevhI
Kimla fabriksbesøg

KiMLA fiberlaserskæring med lineære drev

En KiMLA fiberlaserskæremaskine muliggør hurtig og effektiv skæring af forskellige profiler i metalplader af kulstofstål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing.

Forskellen på en KiMLA fiberlaserskærer og en CO2 laserskærer er specielt udpræget i opgaver med skæring af tyndt metal med en tykkelse på maks. 5 mm. Ved at anvende Kimla fiberlaserskæring med lineære drev kan omkostningerne ved metalskæring reduceres betydeligt. Dette skyldes ikke mindst den langt højere energieffektivitet på helt op til 30% (til sammenligning maks. 5% for en CO2 laserskæremaskine) samt en højere energikoncentration grundet den kortere bølgelængde.

Der er mange fordele ved en KiMLA fiberlaserskæremaskine – bl.a. førsteklasses skærekvalitet, høj effektivitet, lave driftsomkostninger, minimalt strømforbrug, konkurrencedygtig pris, kompakt og pladsbesparende opbygning samt mulighed for individuelle kundetilpassede løsninger.

Serien af KiMLA fiberlaserskæremaskiner med lineære drev omfatter standardmæssigt fire versioner: FineCut, FlashCut, PowerCut og ExtremeCut, hvor flere af modellerne har vundet priser på polske teknologimesser. Alle modeller er ledsaget af en garanti på 24 måneder!

KiMLA PowerCut skæremaskine

PowerCut – den populære midt i serien

PowerCut har en lasereffekt på op til 8 kW og byder på arbejdsområder fra 1.500 x 3000 mm til 2000 x 10.000 mm. PowerCut er udstyret med

 • Elektromagnetiske lineære drev
 • Flere interne overvågningssensorer i skærehovedet til sikkerhed for optimal skærekvalitet
 • Automatisk vekselbord med paletteskift  
 • Sikkerhedslysgitter
 • Døre på alle sider af laseren
 • Støvudskiller med specialfiltre (Ultraweb)
 • Indstilleligt zoom
 • Automatisk højdejustering
 • CAD/CAM/NEST/CNC styring
 • Et omfattende softwareprogram – herunder nestning med produktionsstyring, tilslutning til ERP-systemer, positionsjusteringsfrekvens, servostyret pallepositionskontrol, automatisk sugezoneskift, dynamisk vektoranalyse, elektronisk justering af portalvinkel og meget mere.

Ekstraudstyr til maskinerne

 • Automatisk dyserense- og skiftestation til ubemandet kørsel
 • Skanner til hurtig duplikering af skårne emner, sparer tid til jobforberedelse
 • Blækmarkering på emner, kan let fjernes og efterlader ikke spor på emnet
https://www.youtube.com/watch?v=bhjTYwPJhfk

Hastighed, effektivitet og præcision

 • Arbejdshastighed: op til 230 m/min.
 • Acceleration: op til 60 m/s2
 • Positionering, længde: 0,02 mm
 • Gentagelsesnøjagtighed, positionering: 0,001 mm

Garanti 24 måneder

Automatisk system til materialehåndtering

Til maksimering af produktiviteten har KiMLA udviklet og fremstillet et innovativt system, som automatisk ilægger materiale i maskinen og fjerner de færdige emner. Systemet består af et tårnlager til opbevaring af metalpladerne, et ilæggesystem, som henter materialet fra lageret og transporterer det til vekselbordet samt et system, som samler de skårne emner og flytter dem til aflæggehylden til færdigemner. Operatøren kan enkelt og hurtigt kontrollere systemet og optimere materialeflowet under den igangværende arbejdsproces. Dette reducerer maskinens stilstandstid og giver det mest produktive procesforløb.

https://www.youtube.com/watch?v=5C8tOWsR9cA

Nyeste kompakte KiMLA bud på rørskæring

Sidste nye skæreskrig fra KiMLA er fiberlasermaskinen til skæring af rør i kulstofstål, rustfrit stål, aluminium, kobber og messing. Denne løsning er en helt unik, kompakt og pladsbesparende skæreløsning, som faktisk erstatter to konventionelle maskiner!

Maskinen, der er baseret på PowerCut linjen, muliggør arbejde med firkantede profiler på op til 100 x 100 mm samt runde rør med en diameter på Ø150 mm og en længde på op til 6 meter (som option op til 12 meter). Alt efter laserens arbejdsområde kan længden på de skårne emner være 3, 4 eller 6 meter. Dette er markedets første og eneste laserskæremaskine, som muliggør bearbejdning af både plader og rør. Spar plads og udvid produktionskapaciteten!

https://www.youtube.com/watch?v=-xdpYjDBt1Q
Kontakt Ken Mølgaard Hansen om
CNC-styrede maskiner fra KiMLA – en betydelig spiller på verdensplan
Ken Mølgaard Hansen
Produktchef
Ring på:
+45 43 200 381
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ken
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ken.