Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Resato holder åbent hus den 14. – 15. september 2017

23.08.2017

Resato vandstråleskæreteknologi

Hollandske Resato åbner dørene, viser de seneste udviklinger samt deler ud af viden og erfaring.

Gå ikke glip af denne mulighed for at besøge en af Europas førende producenter af vandstråleskæreudstyr.

Kom og få en uformel snak om den nyeste teknologi, trends og fremtidige muligheder eller drag klogere hjem efter deltagelse i en eller flere af de frit tilgængelige workshops.

Løwener personale vil være tilstede hele torsdagen.

Du kan tilmelde dig her

Her et lille udsnit af de mange workshops du kan deltage i:

Vælg den rigtige teknologi – Sammenligning mellem vandstråle-, plasma- og laserteknologi
I dag i den dynamiske industrielle verden er under forandring. Priser og leveringstider er under pres. Endvidere varierer ordrekvoter. Det kan være nødvendigt at re-designe produkter og producere disse mere effektivt. Under sådanne omstændigheder er det afgørende at vælge den rigtige skæreteknologi til din virksomhed. Denne workshop har til formål at vise potentialet i de forskellige skæreteknologier ved at give en retfærdig sammenligning af deres fordele og begrænsninger.

Spar omkostninger med skæreteknikker – Lær at skære emner på en billigere måde med din vandstråleskæremaskine
Udforsk det fulde potentiale ved vandstråleteknologien og ACM vandstråleskæremaskinen. Uanset om du aldrig har benyttet en vandstråleskæremaskine tidligere, eller hvis du er en erfaren bruger, har denne workshop til formål at vise dig skæreteknikker til at skære dine dele på en omkostningsbesparende måde. Vores vandstråleekspert viser dig tips og tricks til at reducere omkostninger og skære mere effektivt. Denne workshop vil være i skæredemorummet så du kan selv kan se konsekvenserne af skæreteknikkerne.

Konvertere en tegning til et skæreprogram
Arbejdsproces fra DXF tegning til et emne til 2D-, 2.5D- og 3D skæring

I denne workshop får du et overblik over de forskellige måder at skære på. Vores vandstråleekspert viser dig de vigtigste trin til at programmere 2D-, 2.5D- eller 3D emner – helt fra grundtegningen til den færdige fil. Få styr på processen og bliv selv ekspert.

Behersk softwaren til vandstråleskæring – Avancerede IGEMS CAD / CAM funktioner og kommende softwareudviklinger
Udnytter du fuldt ud kapaciteten i vandstråleskære udstyrets hjerne? Ofte er brugen af ​​softwaren begrænset til nogle få hovedfunktioner. Med denne workshop ønsker vi at vise avancerede muligheder for IGEMS CAD / CAM software, som måske har et skjult potentiale for dig. Vi vil også holde dig ajour med fremtidige tendenser og udviklinger vedrørende softwaren.

Opdag service- / supportværktøjer – Resato Wiki / E-learning / CRAFT-træning
Service og support er nøglen til at få en høj oppetid på maskinerne. Derfor vil du i denne workshop få mere kendskab til Resato serviceværktøjer, der er let tilgængelige for at hjælpe dig, når du har brug for det.

En grønnere vandstråleskæringsproces – Lær om trends og muligheder
På verdensplan er vandstråleskæreteknologi den yngste og hurtigst voksende skære teknologi. For at opnå en mere bæredygtig proces vil denne workshop informere dig om de europæiske krav og de teknologiske løsninger og tendenser omkring vand- og slibemiddelgenvinding.

Opdag Resato miljøet – Guidet fabriksrundtur

Læs det fulde program for begge dage her (engelsk)

Du kan tilmelde dig her (bemærk transport til og fra Resato samt hotel ophold er for egen regning)