Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Komponentvaskere til alverdens formål fra Teknox

10.12.2023

Komponentvaskere til alverdens formål fra Teknox

Komponentvaskere til alverdens formål fra Teknox

Løweners programserie af italienske TEKNOX komponentvaskere rummer vaskeløsninger til såvel autobranchen som industrien. Teknox komponentvaskere er perfekte til værksteder og fremstillingsprocesser med behov for emner med overflader, som skal være fri for olie, fedt og snavs.

Omkostningseffektive løsninger
Teknox komponentvaskere / delvaskere har det til fælles, at de er enkle i brug og vedligeholdelse, de er robuste og driftssikre, ligesom dele, der slides hurtigt, f.eks. ved kontakt med rensevæsken, er fremstillet af rustfrit stål. Maskinerne har en højde, der understøtter ergonomisk ilægning og udtagning af emner. Sikkerheden er i orden, maskinerne har bl.a. to-hånds betjening ved åbning af dør, Som et ekstra plus er maskinerne kompakte og lette at indplacere der, hvor pladsen er trang.

Den manuelle LAVAPEN med handsker
LAVAPEN er den ideelle løsning til rensning af små og mellemstore mekaniske dele, der kræver specialhåndtering – f.eks. grundet kompleks udformning. Serien indeholder fire størrelser, som alle måler 160 cm i højden og klarer en maks. belastning på 70 kg i rensekurven. Den mindste i serien er 92 cm bred og 69 cm dyb, den største er 142 cm bred og 94 cm dyb. Betjeningen er ligetil: Stik hænderne i handskerne, som er påmonteret maskinen, og rens emnerne ved hjælp af højtrykspumpe og specialsprøjtedyse. Den trykluftstyrede LAVAPEN vasker ved rumtemperatur, men der er også mulighed for eldrevne versioner til højtryksrensning af emnerne ved en væsketemperatur op til 60oC og et indstilleligt tryk på op til 80 bar.

P-serien – ukompliceret og effektiv
P-serien består af  eldrevne maskiner til automatisk vask af mekaniske emner. Den  fås i 4 størrelser og har alle roterende rensekurv og højeffektivt dysesystem bestående af tre renserør i rustfrit stål udført med laserskårne sprøjtedyser (fra 24 til 49 alt efter maskinstørrelse) til påsprøjtning af emnerne med rensevæske ved højt tryk under vaskeprocessen. Den mindste i KV-serien måler 92 x 78 x 100 cm (b x d x h) med lukket topdæksel, tanken rummer 60 liter og rensekurven kan belastes med i alt 100 kg pr. vask. Den største i serien måler tilsvarende 166 x 159 x 145 og kan belastes med 300 kg pr. vask.

Simplex Big med dampudvinding
Simplex Big er et system, der er ideelt til automatisk vask af mellemstore og store mekaniske dele.  Vaskningen udføres ved virkningen af ​​øvre, nedre og sidestråler.  Den langsomme rotation af platformen sikres ved hjælp af en gearmotor med et momentbegrænser.  En PLC og touchscreen-displaystyring muliggør en række forskellige tilpasninger.

Solidt og rustfrit til attraktive priser
TEKNOX maskiner er udført med beklædning og støtteben af rustfrit stål. El-pumpe, filter, renserør og varmelegemer er ligeledes fremstillet af rustfrit stål i alle P- og ATOM-modeller. For dem, som ønsker flere komponenter i rustfrit stål, f.eks. rensekurv, kan dette klares med ekstraudstyr.

Komponentvaskere til alverdens formål fra Teknox.

Er du i tvivl om hvilken komponetvasker der passer bedst til dine opgaver?
Kontakt Peter, så vil han guide dig til den rigtige løsning. Se hans info nederst på siden.

 

Kontakt Peter Savioli om
Komponentvaskere til alverdens formål fra Teknox
Peter Savioli
Produktchef
Ring på:
+45 40 643 040
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Peter
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Peter .