Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Det rene univers af komponentvaskere til alverdens formål fra Teknox

01.05.2017

Teknox komponentvaskere

Løweners nye programserie er fremstillet af italienske TEKNOX. Programmet rummer alt i vaskeløsninger til såvel autobranchen som industrien. Teknox komponentvaskere er perfekte til værksteder og fremstillingsprocesser med behov for emner med overflader, som skal være fri for olie, fedt og snavs.

Omkostningseffektive løsninger
Teknox komponentvaskere / delvaskere har det til fælles, at de er enkle i brug og vedligeholdelse, de er robuste og driftssikre, ligesom dele, der slides hurtigt, f.eks. ved kontakt med rensevæsken, er fremstillet af rustfrit stål. Maskinerne har en højde, der understøtter ergonomisk ilægning og udtagning af emner. Sikkerheden er i orden – maskinerne har bl.a. to-hånds betjening ved åbning af dør, sikkerhedskontakt til overvågning af topdæksel/frontdør og gasfjederstyret åbning/lukning af topdæksel. Som et ekstra plus er maskinerne kompakte og lette at indplacere der, hvor pladsen er trang.

Den manuelle LAVAPEN – med handsker!
LAVAPEN er den ideelle løsning til rensning af små og mellemstore mekaniske dele, der kræver specialhåndtering – f.eks. grundet kompleks udformning. Serien indeholder fire størrelser, som alle måler 160 cm i højden og klarer en maks. belastning på 70 kg i rensekurven. Den mindste i serien er 92 cm bred og 69 cm dyb, den største er 142 cm bred og 94 cm dyb. Betjeningen er ligetil: Stik hænderne i handskerne, som er påmonteret maskinen, og rens emnerne ved hjælp af højtrykspumpe og specialsprøjtedyse. Den trykluftstyrede LAVAPEN vasker ved rumtemperatur, men der er også mulighed for eldrevne versioner til højtryksrensning af emnerne ved en væsketemperatur op til 60oC og et indstilleligt tryk på op til 80 bar.

KV-serien – ukompliceret og effektiv
KV-serien består af  eldrevne maskiner til automatisk vask af mekaniske emner. Maskinerne, som fås i 4 størrelser, har alle roterende rensekurv og højeffektivt dysesystem bestående af tre renserør i rustfrit stål udført med laserskårne sprøjtedyser (fra 24 til 49 alt efter maskinstørrelse) til påsprøjtning af emnerne med rensevæske ved højt tryk under vaskeprocessen. Indstilling af vasketid og -temperatur (maks. 60oC) sker via betjeningspanelet på siden af maskinen. Den mindste i KV-serien måler 92 x 78 x 100 cm (b x d x h) med lukket topdæksel, tanken rummer 60 liter og rensekurven kan belastes med i alt 100 kg pr. vask. Den største i serien måler tilsvarende 166 x 159 x 145 og kan belastes med 300 kg pr. vask. De fire størrelser er grundlæggende ens i opbygning og ekstraudstyr – dog har de to største el-styret timer til dampudsugning i standardudførelse.

ATOM med frontlåge til større emner
ATOM-maskinerne er med frontlåge, fast ekstern ilægge/udtage-station og roterende rensekurv med samme effektive dysesystem som KV-modellerne.  ATOM-serien tæller 5 maskinstørrelser, som alle har tidsstyret dampudsugning som standard. Rensekurven i alle versioner er beregnet til en maks. belastning på 600 kg. En ATOM er lidt mere pladskrævende, idet den mindste måler 165 x 240 x 200 cm (d x d x h) med lukket frontlåge. ATOM findes i LT-version, hvor højeste indstillelige temperatur er 60oC, og en HT-version med maks. 80oC. HT-versionen er komplet varmeisoleret med paneler af rustfrit stål.

Solidt og rustfrit til attraktive priser
TEKNOX maskiner er udført med beklædning og støtteben af rustfrit stål. El-pumpe, filter, renserør og varmelegemer er ligeledes fremstillet af rustfrit stål i alle P- og ATOM-modeller. For dem, som ønsker flere komponenter i rustfrit stål, f.eks. rensekurv, kan dette klares med ekstraudstyr.

Ekstraudstyr
Programmet af ekstraudstyr omfatter flere forskellige typer af olieudskillere, automatisk dosering af rensemiddel, specialfiltre, rensekurve af rustfrit stål, opvarmningssystemer, tryklufttørring og meget mere. Én af de helt unikke løsninger er en effektiv centrifugalkondensator, som er udviklet og patenteret af TEKNOX. Kondensatoren er perfekt dér, hvor det ikke er muligt at lede dampen ud i det fri. Kondensatoren, som er udstyret med hjul, er let at positionere, ligesom den hurtigt og uproblematisk kan installeres på eksisterende maskiner og integreres i nye systemer.

DISOIL P er en højeffektiv olieudskiller, som automatisk fjerner olien fra vandet. Olien samles i en speciel tromle, som sendes til recycling eller oparbejdning. Det regenererede vand kan så genbruges i nye vaskeprocesser.

For mere information omkring Teknox komponentvaskere kontakt:
Produktspecialist Claus Sandholt Worsøe – tlf.nr. 4064 3031 eller e-mail [email protected] –  for yderligere oplysninger.