Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Fronius opgraderer robot-svejsestrømkilden TPS/i Robotics med CMT

15.03.2017

Fronius udvider nu anvendelsesmulighederne for sin intelligente TPS/i Robotics svejsestrømkilde. Systemet, som er specielt udviklet og beregnet til robotsvejsning, kan nu – via en tillægspakke – udstyres med den ekstremt stabile CMT (Cold Metal Transfer) svejseproces. For brugerne af den nye kombinationsløsning betyder det ekstremt høj og reproducerbar kvalitet af svejsesømmene, maksimale svejsehastigheder og et væld af applikationsmuligheder.

Intelligent og hurtig kombinationsløsning
TPS/i CMT Robotics er en unik kombinationsløsning baseret på den nyeste Fronius MIG/MAG svejseplatform og ekstremt stabile lysbuer. Der er tale om et intelligent og modulopbygget system bestående af indbyrdes forbundne og perfekt afstemte komponenter, som er specielt udviklet til de krav, der er forbundet med robotunderstøttet svejsning. TPS/i strømkilden er udstyret med en stærk processor og en højhastighedsbus til lynhurtig dataudveksling. Resultatet er reguleringskredse, som er langt hurtigere end nogensinde tidligere. Systemet indeholder to perfekt synkroniserede trådfremføringsenheder, som sikrer en dynamisk og præcis trådtransport – og dermed en høj processtabilitet. Hertil kommer den nye unikke Robacta Drive CMT TPS/i ”Push-Pull”, som er en specialudviklet brænder til højhastigheds robotsvejsning. Brænderen er en letvægts kompaktversion med let og enkel adgang til emnet.

Minimal mængde af svejsesprøjt
TPS/i strømkilder, som allerede er udstyret med Standard og Pulse funktionspakker, kan let opgraderes til CMT-processen. Sammenlignet med andre MIG/MAG svejseprocesser, giver CMT markant lavere varmetilførsel og muliggør trinløs regulering fra kold til varm. Resultatet ses i form af en ekstremt stabil lysbue og en langt lavere mængde af svejsesprøjt – selv ved høj svejsehastighed. Løsningen egner sig til utallige applikationer, herunder svejsning af tynde og mellemtykke plader fra 0,5 til 4 mm, rodsvejsninger, applikationer med galvaniseret stål og specialforbindelser med f.eks. kobber, zink, stål-aluminium og titanium. Med TPS/i CMT Robotics kan robotunderstøttede svejseprocesser udføres omkostningseffektivt, hurtigt og i høj kvalitet.

Mere information
For mere information kontakt vores svejsespecialist Erik E. Jørgensen på mobil nr. 40 643 030 eller e-mail [email protected]

Fronius udvider TPS/i Robotics strømkilden med en ny tillægspakke til den ekstremt stabile Cold Metal Transfer (CMT) svejseproces.

Den nyudviklede Robacta Drive CMT TPS/i ”Push-Pull” udmærker sig ved kompakt opbygning og lav vægt.

 

Se youtube video her