Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Hypertherm plasmateknologi til produktiv glatskæring

10.02.2017

Når et emne skal klargøres og renses for vinkelstykker, løfteøjer, skruer og lignende sker dette typisk i en autogenproces, ved kulbuefugning eller ved hjælp af konventionelle plasmaskæreværktøjer.
Hypertherm, som er verdens førende producent inden for avanceret udstyr til plasmaskæring, har nu udviklet FlushCut  processen, som løser opgaver med glatskæring langt mere effektivt og besparende!

Hypertherm Powermax til allround glatskæring
Glatskæring handler typisk om bortskæring af dele, som er fastgjort på et emne – for eksempel vinkelstykker, gevindstykker, skruer og løfteøjer på en bjælke – og om materialerensning, fjernelse af svejserester, støbekanaler samt skæring af forboringer i I- og H-bjælker. Alle sådanne opgaver løses hurtigt og effektivt med den nye Hypertherm Powermax FlushCut proces og de specialudviklede sliddele.

Markante fordele ved Powermax FlushCut
Forberedelsestiden ved plasmaskæring er minimal i forhold til autogenprocessen. Der er ingen gasindstilling, rensning eller foropvarmning, og proceseffektiviteten er derfor langt højere. Plasmaprocessen fjerner i øvrigt også dele af rustfrit stål, hvilket autogenskæring ikke kan. Den varmepåvirkede zone er 10 gange mindre i en plasmaproces, hvilket er en oplagt fordel i glatskæring, fordi det er muligt at skære langt tættere på grundmaterialet og således undgå den helt store efterbehandling. Herved undgås skader på både bjælken eller pladen og det element, der fjernes. Fjernelse af f.eks. korte vinkelstykker i en proces med Powermax FlushCut glatskæring inklusive efterbearbejdning tager typisk kun en tredjedel af den tid, autogenprocessen lægger beslag på.

Bedre arbejdsmiljø med Powermax glatskæring
Powermax plasmaskæring og FluxCut er også at foretrække frem for kulbuefugning, der giver store mængder af støj og røg og kræver længere tid, fordi der er behov for en flertrins bearbejdning. Powermax FlushCut fjerner derimod  løfteøjer og andre fastsiddende elementer i én enkelt arbejdsgang.

FlushCut værktøjer med rette vinkel
FlushCut skæreværktøjer og sliddele er udviklet og fremstillet til Powermax glatskæreprocessen.  Dyseåbningen på delene sidder på siden og ikke på spidsen. Det betyder, at plasmalysbuen vinkles og flugter med emnet. FlushCut teknologien er præcis, hurtig og kræver minimalt behov for efterbehandling i form af slibning og reparation.

 

Kontakt Ken Mølgaard Hansen om
Hypertherm plasmateknologi til produktiv glatskæring
Ken Mølgaard Hansen
Produktchef
Ring på:
+45 43 200 381
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Ken
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Ken.