Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Fronius virtuel svejsning

06.02.2017

Svejsetræning uden forbrug!
Med det virtuelle system kan du lære at svejse med pistol, hjelm, emne, PC og skærm som faktiske elementer, hvorimod lysbue, svejsesøm og støj er virtuelle faktorer! Forbruget af gas, strøm og tilsatsmaterialer i træningen er derfor = 0.

”Variable ghost” i den virtuelle verden
Hver enkelt svejseinstruktør har sin egen svejsestil, og dét er vigtigt at tage hensyn til, så der er sammenhæng mellem den virkelige og den virtuelle verden. ”Variable ghost” betyder, at instruktøren ”oplærer” systemet ved indprogrammering af den optimale referencesvejsning og efterfølgende finjustering af programmet, herunder indstilling af brændervinkel og -retning. Det individuelle svejseprogram (”Variable Ghost”) er herefter klart til undervisningsbrug.

Den store svejseånd som vejleder
”Variable ghost” viser eleven den optimale svejsehastighed, afstanden mellem dysespids og emne samt bedste brændervinkel. Herefter prøver eleven selv uden hjælp af den store svejseånd, og til sidst indstiller eleven selv de nødvendige parametre.

Fronius svejsning i 3D
Træng dybere ind i den virtuelle verden! Med de nye Fronius 3D svejsebriller behøver du ikke flytte blikket fra emnet til skærmen og omvendt. Du ser det virtuelle emne, som du ville se det i en almindelig svejsekabine. Ændrer du synsvinkel, ændrer den virtuelle fremstilling sig derefter, tilmed i realtid!

God til nybegyndere
Den er rigtig god til nybegyndere, der skal have koordinationtræning af bevægelser og vinkler 1:1. Samtidig kan programmet justeres i sværhedsgrad, så man hele tiden bygger ovenpå sin viden. Systemet kan også bruges til at inspirere folkeskoleelever, der i dag ikke må bruge rigtigt svejseudstyr, hvis de besøger en erhvervsskole. Men den egner sig ikke til erfarne svejsere, eller smedelærlinge der er på vej til svendeprøve,

Simulatoren kan både bruges til MIG/MIG-svejsning, TIG, og elektrodesvejsning. Når man har gennemført en svejsning, kan den genspilles på skærmen, så eleverne kan se, hvor i processen det er gået galt.
Softwaren registrerer selv, hvor mange fejl man har, og eleverne kan derfor konkurrere mod hinanden i svejsning online.

Mere information
For mere information kontakt Erik E. Jørgensen på mobil nr. 4064 3030 eller [email protected]

Klik her og se video af systemet

Kontakt om
Fronius virtuel svejsning
Modtag et opkald fra
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af .