Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Fronius TPS/i svejsestrømkilde udvidet med kold CMT-proces – Effektiv svejsning baseret på intelligens og stabilitet

04.01.2017

TPS/i CMT er betegnelsen på et helt nyt Fronius svejsesystem, som er en kombinationsløsning baseret på de intelligente funktioner i den sidste nye Fronius svejsestrømkilde og fordelene ved en meget stabil svejseproces. CMT-svejseprocessen (Cold Metal Transfer) præsterer flotte resultater med mange forskellige materialetyper, og den  innovative TPS/i MIG/MAG strømkilde byder på et imponerende antal indstillings- og anvendelsesmuligheder. For brugerne af den nye systemløsning betyder det markant højere effektivitet og kvalitet.

Svejsebrænderen uden lige
Hjertet i Fronius TPS/i CMT er den nye og forbedrede PullMig svejsebrænder, som ikke kun er lettere og mere robust og holdbar end sin forgænger, men som også er langt køligere og imponerende med sin fantastisk stabile lysbue. Herudover har Fronius optimeret trådfremføringen via en dynamisk højpræcisions servomotor, som får PushPull brænderen til at arbejde perfekt sammen med den hurtige TPS/i lysbueindstilling. Håndteringen er blevet lettere, idet det ikke længere er nødvendigt at åbne svejsebrænderen for ilægning af ny svejsetråd.

En fleksibel og multifunktionel løsning
Varmetilførslen i CMT svejseprocessen er reduceret markant i forhold til andre MIG/MAG processer. Dette giver sprøjtefri materialeoverføring og dermed optimale svejseresultater, ikke mindst ved sammenføjning af forskellige materialetyper, for eksempel stål og aluminium, og tynde plader. CMT processen i kombination med den intelligente TPS/i strømkilde åbner op for utallige anvendelses- og indstillingsmuligheder, herunder en funktion til præcis indstilling af varmetilførslen under svejseprocessen og optimering af spalteoverbygnings- og indbrændingsprofilen. Ved at kombinere forskellige indstillingsparametre er der adgang til en bred vifte af applikationer med universal- og blandingskarakteristikker, som er lagret i strømkilden. Det betyder, at brugerdefinerede karakteristikker i reglen ikke længere er nødvendige. Det er derfor betydeligt lettere for brugeren at vælge det svejseprogram, der passer til opgaven.

Perfekt til forskellige materialetykkelser
Det store antal anvendelsesmuligheder er en kæmpemæssig fordel, ikke mindst for brugere, som regelmæssigt skal svejse forskellige materialetyper, for eksempel i forbindelse med reparationsarbejde. TPS/i CMT er udviklet til alle materialetyper og mestrer tilmed pladeforbindelser i tykkelser på 0,5 – 6,0 mm. Svejsesystemet er også beregnet til forskelligartede komponenter i små serier, hvor robotunderstøttet svejsning ikke kan betale sig. Eksisterende TPS/i strømkilder, som allerede er udstyret med Standard og Puls funktionspakker, kan let og hurtigt opgraderes til CMT processen.

Mere information
For mere information kontakt Erik E. Jørgensen på mobil nr. 40 64 30 30 eller [email protected]

 

froniuspress_high_pw_tpsi_pullmig_cmt_mitText_high