Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

ISTech

 

 

 

ISTech Sawing er det italienske mærke, der skærer bånd af høj kvalitet, tilbyder en komplet service, der inkluderer: produktion af båndsavemaskiner , service , levering af båndsavvinger og skærevæsker.

ISTech Segatrici blev født i 1994 af erfaringerne med Rita Bollini , snart sammen med hendes søn Alessandro Rescaldani, frisk fra en oplevelse med den vigtigste amerikanske båndsavemaskineproducent.

ISTech-mærket ( italiensk sagteknologi ) udtrykker virksomhedens mission: at skabe et italiensk produkt, der overgår de største navne på det internationale båndsavsmarked for kvalitet og pålidelighed.

Altid tro mod denne ide om ekspertise er vi vokset hurtigt, og vi har fået tillid hos nogle af de største virksomheder inden for metalbearbejdningssektoren og introduceret vigtige innovationer i en verden af ​​båndsavemaskiner.

I april 2003 flyttede vi til vores nuværende placering og tredobler det forrige produktionsområde.

ISTech tilbyder et alsidigt udvalg af båndsave, der spænder fra skæresystemer til højproduktion, små savs manualer. Uanset hvor der er behov for præcision, finish og ydeevne ved skæring af metalstænger, kan du finde den rigtige ISTech-skæreopløsning.

Fremstillet i Italien kvalitet

Istech-båndsavmaskiner er helt designet og bygget i Italien og tilbyder det bedste af det internationale marked med hensyn til robusthed, produktivitet og teknologisk innovation. 

Langsigtet værdi

Den yderste styrke og lange levetid. Det er netop derfor, at en elefant blev valgt til at repræsentere ISTech. ISTech-savmaskinen er en investering, der giver afkast i mange år, altid så pålidelig og produktiv som på dets første år. 

Service efter salg

Kundesupport er vores prioritet. Vi tilbyder telefonisk support, interventionssite på stedet inden for 48 timer, fjerntjenester og planlagte vedligeholdelsestjenester.Alt dette for at sikre de højeste produktionsniveauer. 

Unikke løsninger til særlige behov

ISTech-designere har en særlig kald til at finde nye løsninger. De vurderer kundens behov og udtænker nye måder at imødekomme dem ved at skabe effektive og innovative tilpassede savmaskiner.

Hver enkelt maskine er en speciel maskine, der skal imødekomme særlige behov: din.

Dette er grunden til, at vores arbejde altid drejer sig omkring dig: vi vurderer dine behov, studerer de bedste løsninger og tilbyder dig al vores hjælp før og efter købet, altid med samme entusiasme.

Vores kunder føler sig aldrig alene, fordi de har en seriøs, dygtig og villig samarbejdspartner ved deres side.

Læs mere her