Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 DKK
Moms (25%)
0,00 DKK
Total
0,00 DKK
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Fronius

Fronius logo
Fronius er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1945. Siden år 1992 har virksomheden beskæftiget sig med forskellige løsninger indenfor elektronik til solcelleanlæg og forhandler den dag i dag et væld af forskellige produkter. Virksomheden er østrigsk og har lige siden firmaets spæde start lagt stor vægt på at producere gode kvalitetsprodukter. Fronius er særlig stærk indenfor produktion af invertere af høj kvalitet, som er billige i drift.

Produkter af høj kvalitet

Fronius er en producent, der lægger stor vægt på kvaliteten af deres produkter. Uanset om du vælger at erhverve dig en vekselretter til en privat husholdning, eller I som virksomhed skal bruge en inverter, kan I trygt lade valget falde på et produkt fra Fronius, såfremt I ønsker et solidt og gedigent kvalitetsprodukt, som kan bruges til styring af solcelleanlæg.

Nem montering af invertere

Ved køb af invertere fra Fronius vil du få en inverter, som er nem og enkel at montere. Dette er et kendetegn, der gør sig gældende ved en række af de forskellige invertere, som Fronius i tidens løb har produceret, hvilket naturligvis er en stor fordel uanset, om produktet skal anvendes i det private hjem, i en institution eller i virksomhedsmæssig regi.

Fronius er desuden også en virksomhed, som lægger stor vægt på et højt serviceniveau, og der er derfor også god mulighed for at få teknisk support hos virksomheden.

Bredt sortiment af produkter fra Fronius forhandles hos Løwener

Hos Løwener har du mulighed for at finde et alsidigt og bredt sortiment bestående af mange forskellige typer af vekselrettere. Vi forhandler en bred vifte af forskellige typer af produkter fra Fronius, som kan bruges på et væld af forskelligartede solcelleanlæg. Tag et kig på det store og brede udvalg og find lige netop den inverter du er på jagt efter. Husk i øvrigt at vi altid står klar til at vejlede og rådgive dig omkring valg af inverter fra Fronius.

Se mere om Fronius