Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Specialudviklet værkstedsindretning til Volvo Truck Center i Århus

Skal det være, så skal det være, og intet må være overladt til tilfældighederne. Det skal være unikt, flot, lækkert, ergonomisk og gennemtænkt ned til mindste detalje. Sådan var kravet fra Volvo Truck Center Århus, da vi blev præsenteret for opgaven med specialindretning af nyt værkstedscenter i Brabrand. Resultatet kom selvfølgelig til at leve op til kravene.

Planlægningen

Da Volvo Truck Center besluttede sig for at gå i samarbejde med Løwener om indretning af et nyt servicecenter i Brabrand, blev der i den spæde opstartfase etableret en projektgruppe bestående af Volvo v/ Erik Nielsen, Dansk Auto Branche Rådgivning v/Søren J. Pedersen og et team fra Løwener med projektleder Ole Kristensen i spidsen. Løwener var således med helt fra begyndelsen med rådgivning, know-how og forslag til udformning af det nye værksted.

Perfekt udnyttelse af pladsen

Volvo Truck og Løwener udtænkte i fællesskab en løsning, hvor de primære og bærende elementer er 12 specialudviklede servicetårne med slangeruller, målere, procesudsugning m.v. og 2 smøregrave med udstyr til olie- og fedtudlevering samt spildoliehåndtering.

En anderledes elegant måde

I stedet for en konventionel løsning med almindelige servicestandere blev der i Volvo Trucks tilfælde anvendt specialudviklede fritstående servicetårne – i daglig tale kaldet pyloner. Værkstedet blev indrettet med i alt 12 af slagsen, hvor hver enkelt er udstyret og indrettet på den mest hensigtsmæssige måde med alt, hvad værkstedspersonalet skal bruge, lige ved hånden, f.eks. slangeruller, målere til olier/væsker, udtag til røggasudsugning etc. Pladsen er udnyttet optimalt, f.eks. har nogle af pylonsoklerne indbygget fedttromle og -pumpe.

Godt af vejen under gulvniveau

Den komplette rør-/slangeforbindelse fra tankrum til pyloner/grave er lagt i føringsrør under gulv for optimal sikkerhed og fleksibilitet f.eks. i forbindelse med udvidelse på et senere tidspunkt. I en konventionel løsning med rør fra loftet vil rørene være i vejen for traverskraner til løft af biler, motorer og andet tungt materiel.

Spildolieopsamling på skinner

Udover slangeruller til olie og andre væsker er smøregravene udstyret med et spildoliesystem, som kører på skinner i hele gravens længde. Systemet er forsynet med justerbare spildolietragte. Skinnesystemet er forsynet med en mellemtank med indbygget sensor og pumpe. Når tanken er 3/4 fuld, starter pumpen automatisk og pumper olien til spildolietank i tankrummet.

Se vores produkter til indretning af værksted her.