Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Løwener og Audi indgår aftale om ny værkstedindretning i Gladsaxe

Firmaet V. Løwener A/S der leverer innovative autoløsninger i hele Skandinavien, har indgået aftale om levering af et komplet DURA værkstedssystem inkl. Samoa olie/smøreanlæg, olieopsamling samt styringer til Audi’s nye og topmoderne koncept-autohus i Gladsaxe.

Aftalen mellem Audi og Løwener inkluderer DURA skabs -og kabinetssystemer med indbygget Samoa olie/smøreudstyr, diverse rørføringer og indkøring af bl.a. styresystemer og dataopsamling i hele serviceværkstedet.

Hertil leverer og installerer Løwener det centrale spildolie-vakuumanlæg, tanke, rør, målere og pumper til den totale og centrale olie-opsamling m.m.

Audi i Gladsaxe

Audi Gladsaxe bliver det andet Audi bilhus i Danmark efter Audis nyeste corporate identity program. Forretningen og det topmoderne værksted, har adresse på Dynamovej 8, 2730 Herlev.

Med sin centrale placering, i forhold til København og det øvrige Sjælland, er forretningen udset til at blive den forretning, på Sjælland, som i fremtiden vil kunne præsentere det største antal af Audis store modelprogram.

Hele 30 nye Audier og 29 brugte Audier vil i fremtiden blive præsenteret indenfor i Audi Gladsaxes udvidede bygning, der vil bestå af 3 forskudte plan som forbindes med hhv. rulletrappe, elevator og trappe.

Bygningen vil ude- og indvendig følge Audis designkoncept. Udvendig i form af den specialdesignede aluminiumsfacade, med de skrå vinduer, og indvendig i form af interiøret som Audi kalder ‘Advanced Showroom Concept’.
Arbejdet med at udvide Audi Gladsaxe, samt tilpasse forretningen til de nyeste bygningsstandarder fra Audi, er i gang og forventes afsluttet ultimo september 2012.

Gennemprøvet hos Audi i Fredericia

Løwener har tidligere med stor succes leveret lignende installation til Audi-huset i Fredericia.

DURA, som her ses fra installationen i Fredericia, er et engelsk produkt af meget høj kvalitet, når det gælder design, indretningsmuligheder og materialer, med udspring i indretningen af Aston Martins special-værksteder.

Siden produktet blev lanceret for 15 år siden er DURA blevet leveret, til især højkvalitets-værksteder samt til prestige bilmærker som Audi, Porsche, BMW, Mercedes, Ferrari etc.