Kurv

Når du har sendt din forespørgsel, vil du blive kontaktet af en medarbejder i løbet af én arbejdsdag. Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Du har ingen varer i din kurv

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

En væskeblander er ikke elektrisk drevet og er karakteriseret ved at motordelen og sugedelen er adskilt. Dermed suges der ikke væske ind i og ødelægger motordelen. Designet betyder høj forenelighed med kemikaler, og det indbyggede blandingskammer bevirker høj blandingsevne. Væskeblanderen har by-pass ordning, så kun vand pumpes til f.eks efterskyldning.

I industrien er der ofte behov for dosering af væsker. Her må skelnes mellem proportional dosering og mængde dosering.
Proportional dosering foregår oftest med en doseringspumpe som styres via et analog signal fra en flowmåler. Proportional dosering ønskes når man vil blande en væske med en anden i et bestemt forhold og i forhold til master flowet.
Et mængde doseringssystem består typisk af tre komponenter, en flowmåler, en styring og en magnetventil. Alle tre komponenter kan du få fra os. Til styring bruger vi Fluidwell F130 eller Fuidwell N413P. I nogle tilfælde leverer vi et kompakt doseringssystem hvor F130 er monteret på flowmåleren.

Seneste nyheder

28.06.2017

Ny CX flowmåler til kølevand uden bevægelige dele

CX flowmålerNy CX flowmåler til kølevand uden bevægelige dele CX flowmåler er...
Læs mere
12.06.2017

Spildevandsteknisk årsmøde i Billund

Løwener deltog på Spildevandsteknisk årsmøde i Billund d. 8.-9. juni 2017. Vi...
Læs mere