Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Kubotas minigravere tilbage på skolebænken

12.06.2017

Kubotas minigravere tilbage på skolebænken - og ud i sandkassen

Hansenberg har erhvervsuddannelser for bl.a. anlægsgartnere og landmænd. Som et projekt i skoleforløbet skiftede eleverne sand i deres testområde. Løwener lånte i den forbindelse en Kubota U10-3 og Kubota KX019-4 minigraver. 

Faglærer Henrik Gregersen udtaler: Mine elever har haft en opgave at skifte sandet i deres sandkasse i væksthuset. Det havde ikke længere en brugbar kvalitet. Vi kontaktede derfor Løwener, med henblik på at låne lidt maskiner, for at løse opgaven. Så kunne vi at give eleverne denne oplevelse, at prøve noget nydt grej. Vi har ikke så meget på dette område, da vi jo kun er en grundforløbsskole. Eleverne har så haft til opgave at finde ud af, hvad der er det daglige eftersyn på disse maskiner, hvad type brændstof og lign., samtidig med, at de er blevet instrueret i at køre dem. Udbyttet har været rigtigt fedt. Eleverne har helt klart haft en aha oplevelse og fået en rigtig god fornemmelse af hvad der kræves for at håndtere disse maskiner. Samtidig har de jo nu en ide om at Løwener maskiner funker.

Læs mere om Løweners minigravere her