Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Få golfspil i optimale omgivelser. Fjern algerne uden brug af kemikalier

07.06.2017

Har du en golfbane med tilhørende forhindrings- og pyntedam, så er du måske også generet af uønsket algevækst i vandet. Vil du af med algerne på en enkel, kemikaliefri og miljøvenlig måde, kan du med fordel benytte vores LG Sonic ultralydssystem til løsning af problemet.

Overalt, hvor der er en sø eller en dam, for eksempel på golfbaner, hvor dammen tjener til at give spillerne større udfordringer og samtidigt noget pænt at se på, er der sandsynligvis også alger. Vandet i dammen er typisk stillestående og derfor stærkt modtageligt for algevækst. En dam tilgroet med alger er ikke nogen pryd for øjet! Du kan godt klare problemet med kemikalier, men metoden er ude af trit med nutidens miljøhensyn. Du kan også fjerne algerne manuelt, men det er lidt af et Sisyfos-arbejde. Du har behov for en alternativ metode!

Den moderne og miljøvenlige golfbane
Med et kemikaliefrit system til algebekæmpelse eventuelt inklusive tilhørende solcellepanel har du en tidssvarende løsning til gavn for miljøet og til glæde for dig selv og dine golfspillende gæster.

Så har Løwener løsningen med LG Sonic ultralydssystem - den miljøvenlige dræber
En LG Sonic enhed kan kontrollere alger i op til 200 meters rækkevidde. Næsten vedligeholdelses- frit og uden det gør nogen skade på miljøet.

Nem og sikker metode
Metoden er sikker for mennesker, fisk, vandplanter, dyr og insekter.
Ved brug af LG Sonic vil den naturlige balance mellem disse former for liv blive genoprettet og fremover give et stabilt miljø. Ved søer, hvor der ikke er mulighed for at få strøm, kan man strømfor- syne enhederne med et solcellesystem.
LG Sonic er en patenteret løsning, som går på udsendelse af lydsig naler, der er nøje formet og tilpasset forholdene og opgaven ud fra en helhedsvurdering. I praksis vil det for eksempel sige, at strømforbru get er minimalt. Algekontrol i et vandområde på op til 186 meter kan klares med kun ét LG Sonic apparat og et forbrug på kun 10 W.

Trin 1 - ultralyd
Princippet går i al korthed ud på generering af lydimpulser via en vandtæt kontrolboks af aluminium, som genererer en række forskellige frekvenser simultant og sender disse til en avanceret bredbåndstransducer.

Trin 2 - transduceren
Transduceren sender lydimpulserne ud i vandet med et meget højt lydtryk (dB). Lydbølgerne, der som nævnt har forskellige frekvenser, befinder sig alle inden for ultralydsområdet. De kan ikke høres, og de er selvfølgelig uskadelige i forhold til fisk og vandplanter.

Trin 3 – ødelæggelse af algerne
Højtrykslyden rammer bredt og ødelægger cellevægge og –membraner i algerne, bl.a. de blå-grønne, fordi frekvenserne er forskellige. Det betyder, at en komplet og effektiv algekontrol kan udføres inden for en kort tidshorisont.

LG Sonic er nutidens løsning
LG Sonic ultralydssystemet fra Løwener er et enkelt og effektivt alternativ til de konventionelle metoder til algebekæmpelse. Med LG Sonic får du en løsning, som effektivt fjerner algerne med højtrykslyd og forhindrer, at der opstår nye. En LG Sonic i funktion er lydløs og skader ikke økosystemet – hverken fugle, padder, fisk, vandplanter eller vandinsekter. Systemet er enkelt at installere og kræver absolut minimal vedligeholdelse. Strømforbruget er yderst beskedent og ligger typisk i området 5 - 10 W, alt efter dammens størrelse. I tilfælde, hvor der ikke er adgang til strøm, kan vi tilbyde et fritstående kompakt solcellesystem, der ligesom LG Sonic er udviklet af vores producent LG Sound.

Den moderne og miljøvenlige golfbane
Med et kemikaliefrit system til algebekæmpelse eventuelt inklusive tilhørende solcellepanel har du en tidssvarende løsning til gavn for miljøet og til glæde for dig selv og dine golfspillende gæster.

Mulighederne er mange
Systemet kan også bruges til større søer, damme, svømmebassiner, kunst- vanding, fiskeopdræt og spildevandsanlæg samt køletårne. Se mere her

Mere information
Kontakt Danilo Chiappini på mobil nr. 4064 3029 eller [email protected]