Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Kubota er attraktive hos kunderne i VAM

14.09.2016

Entreprenørfirmaet VAM A/S har en maskinafdeling, som udlejer maskiner til hvert enkelt projekt. De har netop købt tre nye 6,0 ton Kubota, som er fleksible og attraktive til mange opgaver

Projekterne hos VAM A/S lejer alle maskiner op til 10 tons i maskinafdelingen. Det giver en høj udnyttelse af maskinparken, samtidig med at medarbejderne passer godt på materiellet. Eventuelle skader skal nemlig betales af projektet, og det går ud over overskudsdelingen.

Kubota er attraktive hos kunderne i VAM

Materielchef Tonni Rehmeier har netop købt tre Kubota KX057-4 gravemaskiner på hver 6,0 tons alle forsynet med powertilt og leveret af Løwener, som har importen af Kubota gravemaskiner i Danmark. De nye maskiner erstatter to ca. 10 år gamle Kubota-maskiner og én af et andet fabrikat, som ikke har kørt ret mange timer.

 

VAM1

Hans Jørgen Schmidt, Løwener overlader de kodede nøgler til de nye Kubota-maskiner til materielchef Tonni Rehmeier, VAM A/S.

 

VAM2

De tre nye 6,0 ton Kubota maskiner hos VAM A/S skal blandt andet på kloakarbejde hos private, hvor de har den rigtige størrelse og er fleksible.

VAM3

VAM A/S har i dag ca. 130 medarbejdere og beskæftiger sig meget med kloak, forsyning og afvanding.

 

- Kubota KX057-4 er en maskine, som passer rigtig godt, når vi arbejder med huskloak. Den kan som regel komme til i baghaven, og har samtidig en stor kapacitet. Vi har haft Kubota i mange år og har lige nu 15 Kubota op til 8,0 ton. De er attraktive hos medarbejderne, og jeg tror på, at det er en god, stærk maskine i den rigtige størrelse. Ved handlen blev vi opmærksomme på, at Kubota har eksempelvis aircondition og kode på nøglerne som standard, hvor det var ekstraudstyr på andre fabrikater, fortæller Tonni Rehmeier.

 

- Vi laver meget kloakarbejde, vandafledning og forsyningsledninger, og vi har også en gartnerafdeling, som benytter disse maskiner. Gartnerafdelingen udfører en del reetablering efter de øvrige afdelinger i firmaet, og de nye maskiner kommer også til at køre med flisetang.

 

- Vores system er sådan, at projekterne lejer maskiner, og vi flytter selv maskinerne. Vi tager dem altid hjem omkring til klargøring, ligesom en anden udlejningsvirksomhed. Vi har overskudsdeling her i firmaet, men også på det enkelte projekt, så de lejer kun maskiner, når de skal bruge dem, og eventuelle skader kommer projektet til at betale, så der bliver passet rigtigt godt på maskinerne, fortæller Tonny Rehmeier.

 

VAM A/S har i dag ca. 130 medarbejdere og har gennemført en konstant vækst gennem mange år.

Virksomheden har mange erfarne medarbejdere, hvor 27 medarbejdere har mere end 10 årsanciennitet, heraf ni medarbejdere som har mere end 30 års anciennitet. Virksomheden har gennemført et projekt med Empowerment, som giver ekstra ansvar til den enkelte medarbejder. Det har været medvirkende til placeringen som Danmarks bedste arbejdsplads 2014.

VAM A/S har flere langvarige aftaler med forsyningsselskaber og kloakeringsprojekter over flere år. Det lægger en stabil bund under ordretilgangen og er basis for den konstante vækst stort set uanset konjunkturerne.

 

Yderligere oplysninger:

Hans Jørgen Schmidt, Løwener A/S, tlf. 40643044. Mail: [email protected]