Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Endnu en skræddersyet 8 tons Kubota minigraver til en tilfreds kunde

28.04.2016

Skræddersyet Kubota efter førerens ønsker

Da maskinfører Mark Trøjborg, Bjergegaard & Ottesen ApS skulle have en ny 8,0 ton gravemaskine, sendte Bjarke Ottesen ham ud at se på udvalget. Han valgte en Kubota KX080-4 minigraver med en stor udstyrspakke

Føreren har nogle lange arbejdsdage i kabinen på sin gravemaskine, og så skal han have en maskine, som han er glad for. Derfor sendte Bjarke Ottesen sin maskinfører Mark Trøjborg i byen for at finde sin nye arbejdsplads, og den fandt han hos Løwener med en Kubota KX080-4 minigraver.

- Vi har gode erfaringer med at lade føreren have et stort ord i valget af nye minigravere. Maskinen skal jo passe til medarbejderen, og en glad medarbejder er altså en fordel for alle parter, siger Bjarke Ottesen, der er anden generation i spidsen for det familiedrevne entreprenørfirma fra Stilling ved Skanderborg – ikke langt fra Løweners jyske afdeling.

Virksomhedens speciale er egentlig oprensning og renovering af tankstationer. Det udgør omkring 60% af virksomhedens omsætning, men ved leveringen af den ny maskine arbejdede Mark Trøjborg og en håndfuld af hans kolleger på en parkeringskælder på Amager.

- Jeg har kørt lidt med en anden Kubota minigraver, som vi har i firmaet, og den er rigtig god at køre med. Jeg har lige fået den nye og kan virkelig mærke, at der er rigtig godt udsyn. Her på pladsen er der virkelig mange håndværkere, så det er vigtigt hele tid at kunne holde øje med omgivelserne for sikkerhedens skyld, siger Mark Trøjborg.

- Jeg kan allerede efter et par dage mærke, at jeg bliver glad for den. Den har en meget fin hydraulik, og så har jeg fået den tilpasset på forskellige måder. Jeg er en ret stor mand, så ud over at jeg har valgt et specielt sæde, så er håndtagene bygget højere op, og der er skabt ekstra benplads. Der er også ekstra lygter på, og som en lille finesse, så kan vi tanke småmaskiner fra gravemaskinen, fordi den kan pumpe dieselolie ikke bare på maskinen, men også fra maskinen, fortæller Mark Trøjborg.

Foruden det skræddersyede udstyr til føreren, er maskinen også forsynet med centralsmøreanlæg, Leica 2D maskinstyring og en Rototilt med tilhørende ergonomiske joystick.

Bjarke Ottesen lægger stort vægt på maskinstyringen som et kommende redskab i virksomheden.

- Vi bruger denne gravemaskine til at grave sokler, og vi har en del kloakarbejde til den. Vi har fået maskinstyring på flere af vores gravemaskiner, og jeg forventer, at vi kommer til at bruge det mere i fremtiden på vores forskellige gravemaskiner op til 25 tons, siger Bjarke Ottesen.

I forbindelse med indkøb af den nye maskine hos Løwener købte Bjergegaard & Ottesen også en Kubota U27-4 minigraver, to Kubota RT280 læssemaskiner og en Bomag BVP 18/45 pladevibrator.

Bjergegaard & Ottesen har p.t. 14 medarbejdere. Søsterselskabet FL Concrete beskæftiger en halv snes medarbejdere.

 

Billedtekst:

1):

Mark Trøjborg i sin nye Kubota KX080-4, som han allerede efter få dage kan mærke, at han bliver rigtig glad for. Kabinen er specialindrettet med ekstra pladsforhold blandt andet til benene.

 Skræddersyet Kubota-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2):

Bjergegaard & Ottesen har fået både Rototilt og Leica maskinstyring på sin nye 8,0 tons Kubota, som fik debut på et anlægsarbejde i forbindelse med Arkitektgruppens byggeri på Amager.

 Skræddersyet Kubota-2aSkræddersyet Kubota-2b

 

For mere information kontakt Hans J. Schmidt på mobil nr. 40 643 044 eller [email protected]