Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Store og små nyheder fra Bomag komprimeringsmateriel og asfalt

28.04.2015

BT_60_G_Bomag_stamper_loppe

Igen i år kan Løwener præsentere en masse nyheder fra Bomag

Bomag giver lopperne gas
Blandt nyhederne præsenteres Bomag BT 60 G og BT 65 G – verdens første gasdrevne stamper – eller loppe, som den populært kaldes hos V. Løwener A/S, der er den stolte repræsentant for Bomag på det danske marked. Stamperen, som grundlæggende er udført med benzinmotor, men som kører på konventionel gas, er kendetegnet ved lang levetid, lav vægt og enkel håndtering. Dette i kombination med et emissionsniveau svarende til 0 gør den gasdrevne Bomag BT G-model til en løsning, som til fulde matcher nutidens skarpe øje for miljø og arbejdsmiljø!

Populær råjordskompaktor nu med Economizer
Bomag introducerede sit velkendte og populære Economizer system for et par år siden – som en kærkommen udstyrsgave til de i forvejen teknologisk innovative Bomag tandemtromler og 2-vejs pladevibratorer. Det patenterede Bomag Economizer system detekterer bl.a. svage steder i underlaget (både jord og asfalt) og giver operatøren besked, når komprimeringsarbejdet er perfekt udført og kan afsluttes. Economizer er – naturligt nok – blevet en succes, fordi der er mange penge at spare på unødvendige dobbelt- og efterbehandlinger. Den i forvejen populære knækstyrede råjordskompaktor BMP 8500 tilbydes nu også med Economizer som BMP 8500 eco Bomag råjordskompaktor Bomag tromleekstraudstyr.

Tandemtromler med knæk og komfort i særklasse
Bomag styrker sit program af 5. generations knækstyrede tandemtromler med to nye og større modeller til komprimering af tykke lag af asfalt eller andet materiale med åben porestruktur. BW 191 har en driftsvægt på 12 tons og en arbejdsbredde på 2 m. Seriens nu tungeste – nemlig BW 206 – vejer 16 tons i kampklar stand og tegner sig for en arbejdsbredde på lidt over 2 m. De to nye kan leveres med alle de kendte Bomag kontrol- og målesystemer – blandt andet Asphalt Manager, TanGO Oscillation og Economizer.

Unik førerkomfort og enkel vedligeholdelse
Kabinen er den største på markedet, førersædet kan drejes og vippes til begge sider og forskydes i hele kabinens bredde - med garanti for fuldt udsyn 360o rundt. Motoren er anbragt bagest i maskinen, således at føreren ikke generes af støj, varme og udstødning. Vedligeholdelsen er enkel og i tråd med BOMAG konceptet: Ingen smørepunkter, som skal fyldes i regelmæssige intervaller, samt let adgang til alle komponenter med krav om vedligeholdelse via stor motorhjelm bag på maskinen.

Luksuskabine på knækled og gummihjul
Bomag præsenterer en ny generation af hydrostatisk drevne gummihjulstromler i 4,5 – 11 tons klassen. De nye BW 11 RH-5 maskiner er perfekte til komprimering af asfaltbære-, binder- og dæklag samt jordlag, der er stabiliseret med kalk eller cement.

I modsætning til de større og tungere gummihjulsvalser er BW 11 RH-5 knækstyret. Maskinens 4 baghjul og 5 forhjul spiller perfekt sammen, og resultatet ses i form af et i særklasse regelmæssigt overfladeresultat – også i kurver! Knækstyringen sikrer en venderadius på kun 2,70 m, så hvis pladsen er trang, er det intet problem!

Maskinen har i øvrigt 3 gear – første er trækgearet, andet er til generel opgaveløsning, medens det tredje bruges til hurtig afvikling af arbejder ved høj hastighed op til 25 km/t - f.eks. på større arealer.

Med vægt på sikkerhed og komfort
Lavtliggende tyngdepunkt, ROPS-sikret kabine, som kan leveres med klimaanlæg, og svingbart sæde perfekt indrettet i forhold til rat og betjeningspanel er blot en lille del af de fine egenskaber ved den nye BW 11 RH-5. Alle led er vedligeholdelsesfri, og dét med smøring i daglige eller ugentlige intervaller er et overstået kapitel! Der er hurtig og enkel adgang til vedligeholdelse af motoren (nyeste Tier 4 Kubota med partikelfilter) og hydrauliksystemet. Bomag 11 RH-5

Koldfræser i overklassen!
Bomag har i bogstavelig forstand lagt vægt på sin nye koldfræser. BM 2000/75 er en high-performance fræser med en driftsvægt på 36 tons, en fræserbredde på 2 meter og en 750 HK motor. Maskinen har størrelsen til f.eks. motorvejs- og lufthavnsarbejder, men samtidig fleksibiliteten til mange andre applikationer, eftersom arbejdsområdet kan indstilles til såvel standard-, finfræser- og PowerDrum fræservalse. Bomags patenterede BMS 15 valse er så lige dét, der gør den kvalitetsmæssige distance fra en Bomag koldfræser til en konventionel fræser endnu mere iøjnefaldende.  BMS 15 byder nemlig på højpræcisions rotation af fræserværktøjerne - med optimal holdbarhed og kæmpemæssige besparelser på sliddelskontoen til følge.

Til gavn for arbejdsmiljøet
Miljø og arbejdsmiljø fylder en stor del i Bomags samlede maskinkoncept. BM2000/75 er ingen undtagelse. Det integrerede vakuumudsugningssystem sørger for, at fine støvpartikler udskilles og bortfiltreres effektivt. Sugesystemet arbejder med en markant lavere sugehastighed, som - i den sidste ende - genererer en belønning i form af støj- og vedligeholdelsesfri drift. Førersædet er komplet vibrationsfrit. Det er indrettet med krøje-/drejefunktion, således at operatøren altid kan sidde bekvemt og bevare overblikket over fræserkanten. Ligesom på de øvrige Bomag maskiner er komponenter med servicebehov let tilgængelige.

Ny generation af asfaltudlæggere Bomag BF 600 Bomag asfaltudlægger
Bomag har atter føjet flere nye maskiner - BF700-2 og BF600-2 - til eksisterende program af asfaltudlæggere, denne gang løsninger i 17-20 tons klassen. Bomag BF-maskinerne er højeffektive, ergonomiske og miljøvenlige løsninger med alle tænkelige systemer til at gøre arbejdet så hurtigt, enkelt og komfortabelt som muligt. BF600-2 kan ses på Intermat 2015.

Perfekt varmefordeling og lav opvarmningstid
Den nye generation af asfaltudlæggere har f.eks. den bedst tænkelige kabineindretning, nyeste Tier 4 motor, kvikkoblingssystem til hurtig og enkel udvidelse af strygejernet, MAGNALIFE opvarmningssystem med aluminiumbeskyttede varmelegemer for længste holdbarhed på markedet, jævn varmefordeling og en reduktion af opvarmningstiden på 25% sammenlignet med konkurrerende konventionelle fabrikater.

 

 

Kontakt Flemming Mørk om
Store og små nyheder fra Bomag komprimeringsmateriel og asfalt
Flemming Mørk
Salgsdirektør
Ring på:
+45 40 643 045
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Flemming
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Flemming.

Kontakt Henning Stampe om
Store og små nyheder fra Bomag komprimeringsmateriel og asfalt
Henning Stampe
Produkt -og salgskonsulent
Ring på:
+45 40 643 010
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Henning
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Henning.