Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

NYHED: Vandmåler med automatisk fjernaflæsning

17.03.2015

Beacon AMA vandmåler fjernaflæsning

Med den nye generation af trådløs dataaflæsning, elektronisk vandmåler og tidstro databehandling, er der nu mulighed for såvel on-site som mobil aflæsning af vandforbrug ved hjælp af Smartphone, iPad eller bærbar PC.

Fremtiden indenfor fjernaflæsning

BEACON® Advanced Metering Analytics (AMA) giver vandværkerne adgang til et helt nyt informationsunivers. BEACON® AMA er en kombinationsløsning mellem den unikke intuitive BEACON® AMA analysesoftwarepakke og den allerede verdenskendte og populære ORION® AMI-teknologi (Advanced Metering Infrastructure). Løsningen er  udviklet med det formål at sikre vandværket og dets ledelse en langt højere grad af synlighed, overblik og kontrol.

Overblik med ét klik

BEACON® AMA softwaren er ikke bare en metode til fjernaflæsning og netværksstyring, men også et effektivt analyseværktøj. BEACON® AMA softwarepakken, som er baseret på en sikret hostet løsning, leverer stærke og letanvendelige dataværktøjer til vandværket, samtidig med at den indeholder en særlig forbruger-website plus en Smartphone/iPad applikation (app). Såvel vandværket som vandværkets kunder har således adgang til gensidigt nyttige data.

Fordelene ved BEACON® AMA omfatter bl.a. enkel, hurtig og effektiv lækagesøgning, indtægtsstyring, synliggørelse af vandbesparelser samt dataafstemning. Brugerfladen kan tilpasses det enkelte vandværk – f.eks. ved indstilling af vandværksspecifikke beredskabs- og aktionsgrænser. Blandt de øvrige markante fordele tæller de unikke kundeengagementsværktøjer (website samt en app til Smartphones og iPads), automatiske softwareopdateringer samt muligheden for integrering i vandværkets eksisterende økonomistyringssystem.

Giv kunderne adgang til deres vandforbrug

Med BEACON® AMA softwarepakken får vandværkskunder, som er interesserede i oplysninger om egne forbrug, adgang til EyeOnWater websiten, hvor forbrugsoplysninger og –mønstre præsenteres i form af letforståelig og enkel grafik. Den smarte EyeOnWater app betyder, at kunderne kan følge med – uanset tid og sted – via Smartphone, iPad eller bærbar PC. Brugerfladen kan naturligvis tilpasses alt efter kundebehov.

Læs mere HER

Kontakt Lars Nissen-Petersen om
NYHED: Vandmåler med automatisk fjernaflæsning
Lars Nissen-Petersen
Markedschef
Ring på:
+45 40 643 005
Skriv til:
[email protected]
Modtag et opkald fra Lars
* Skal udfyldes

Vi har nu modtaget din anmodning

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af Lars.