Kurv

Her kan du direkte bestille varer med betalingskort. Tryk ”Gå til betaling”, når du er klar til at bestille dine varer i kurven.
Ønsker du i stedet at sende os en forespørgsel, tryk ”Send forespørgsel”. Du vil snarest blive kontaktet af en medarbejder.

Varenr.
Produkt
Antal
Stk. pris
Netto pris/stk.
Total
Du har ingen varer i din kurv
Subtotal
0,00 kr.
Moms (25%)
0,00 kr.
Total
0,00 kr.
eller

Tak for din forespørgsel.

Du vil blive kontaktet af en teknisk konsulent i løbet af en arbejdsdag.

Dette er ikke en ordre, blot en forespørgsel.

Velkommen til Løweners nye hjemmeside

15.01.2015

Ny innovativ hjemmeside fra Løwener

V. Løwener A/S har netop introduceret en ny hjemmeside, der byder på mange forbedringer og fordele for interesserede kunder og samarbejdspartnere.

Den nye hjemmeside er opbygget efter nyeste normer i et ”open source system”, der sikrer at brugerne nemt, hurtigt og overskueligt kan hente og evt. downloade information på alle gængse medieflader, herunder PC, Mac, Tablets og smartphones.

Som det fremgår af forsiden www.loewener.dk, er Løweners 4 hovedområder nøje fremhævet for at sikre et hurtigt overblik og tilgang til de enkelte, herunder:

  • Industriteknik
  • Procesteknik
  • Værkstedsteknik
  • Entreprenørmateriel

Hvert enkelt hovedområde har sin egen segmentforside, hvorfra der med få klik kan søges produkter, løsninger, service og yderligere information på netop det interesseområde, der omhandler kundens specifikke hverdag og behov. De alm. produktoplysninger er ledsaget af produktdata, dokumenter, brochurer, videos, tilbehør samt relaterede produkter, data for hurtig kontakt til respektive specialister samt mulighed for on-line køb.

Ønsker man en brancherelateret tilgang til produkterne og mulige løsninger, er en sådan feature naturligvis også repræsenteret på den nye hjemmeside, som er udviklet af webbureauet Makeable.

Vi håber, at du må finde inspiration i Løweners nye univers af muligheder.

Med venlig hilsen,

Niels Barfod Jakobsen Adm. direktør